Лайфстайл, Мода

Честита Нова Година!

This post is also available in: English

Честита Нова Година, любими мои!
Желая ви много щастлива, успешна и позитивна година, изпълнена със смях, незабравими мигове и сбъднати мечти! Надявам се, че всички сте прекарали прекрасно новогодишната нощ!

Както може би сте забелязали, обожавам коледните и новогодишните празници и това е най-любимото ми време от годината. В България обикновено прекарваме Коледа заедно със семействата си у дома на празнична трапеза, но посрещането на Новата Година по-често празнуваме в приятелски кръг.

За съжаление, всяка година нашата организация за новогодишната нощ е доста сложна. Въпреки че съм овен и обичам просто всичко да е планирано предварително, според мен е много трудно да се намери мястото, на което всички бихме искали да посрещнем празника и да се забавляваме. За щастие, независимо къде сме, всяка година си прекарваме страхотно през новогодишната нощ.

За първи път от три години успяхме да се организираме по-рано и всъщност няколко дни преди 31 декември вече знаехме къде точно ще отпразнуваме прекрасния празник. Тази година отидохме в традиционен български ресторант и беше страхотно, защото най-накрая успяхме да се съберем цялата приятелска компания. Прекарвах си страхотно и за съжаление забравих да направя снимки от самия ресторант, но ето няколко други снимки от нощта, в която изпратихме 2017 и посрещнахме 2018.

New Year

New Year

Fireworks     Fireworks

New Year

Споделете с мен, ако бихте искали повече постове като този.
Не забравяйте да се абонирате се за блога ми, за да сте информирани за нови публикации!